De Hamvraag

Logo Ham coaching en consulting

Wat kan ik je bieden en wat kost dat nu?

Naast verschillende pakketten is het vooral maatwerk wat ik lever. Sommige kinderen hebben aan 4 sessies van een 30 minuten genoeg, soms is er meer nodig. Dit stem ik altijd af met ouders en kind. Het geven van coaching/onderwijs, leertherapie is vrijgesteld van btw.

Kennismakingsgesprek: Gratis, we kijken of er een klik is en bespreken eventuele mogelijkheden.

Intakegesprek: €50 We stellen een plan op, brengen in kaart wat er nodig is en plannen data en tijden. Bij afname van een pakket worden deze kosten verrekend.

Losse uren: €65 per uur

Pakket 1: Sociale vaardigheidstraining van 6 keer een uur begeleiding met eindgesprek incl. materiaal nu geen €390 maar €299

  • zelfvertrouwen
  • contact met de ander (spelen/vriendschap)
  • nee-zeggen/omgaan met (online) pesten
  • mediawijsheid
  • eigen leerdoel

Pakket 2: korte coaching van 6 keer 30 min €150, instructie en thuiswerkopdrachten. Dit kan ook online.

Voorjaarspakket 1 : 5 uur, in de voorjaarsvakantie. In die 5 uur krijgt je kind:

1) begeleiding met huiswerk,

2) leert hij/zij beter plannen,

3) ga ik zijn/haar zelfvertrouwen versterken

4) en leren reflecteren en vragen te leren stellen aan de eigen leerkracht(en)

Nu geen €325,- maar €250 in te zetten tussen 13 februari 2021 en 21 februari 2021 (let op er zijn maar beperkte plekken beschikbaar i.v.m Corona)

Voorjaarspakket 2: 10 keer 60 minuten begeleiding. Met deze strippenkaart-actie kun je 10 keer een sessie van 60 minuten afnemen,in je eigen tempo. Dit pakket kun je gebruiken voor : leren leren, zelfvertrouwen bouwen, leren organiseren, leren reflecteren, maatwerk afspraken, huiswerk onder begeleiding. Nu in plaats van €650 voor €520, (20% korting). Huiswerkbegeleiding kan tussen 18:00 en 21:00 van ma-vr, op zaterdagen tussen 09:00-12;00. Let op: ivm Corona laat ik nu maar een kind per dag langskomen. Maak je afspraak dus op tijd en zeg het op tijd af als je niet kunt komen. Ook bij klachten mag je niet langskomen.