Geen categorie

Ik wil niet rennen maar dansen!

Persoonlijk heb ik echt een hekel aan rennen. Ik heb er de bouw niet voor, de interesse niet voor en totaal geen behoefte aan me te verdiepen in opbouwschema’s en apps die dat dan bijhouden. Zoals je wellicht snapt wil ik dat niet ontwikkelen. Wat ik wel heel erg leuk vind is dansen. Mijn hele leven heb ik verschillende dansvormen beoefend, van klassiek ballet, jazz, flamenco en aerobics tot nu zumba en Just Dance met mijn dochter! Voor dat uurtje in de week dat ik les krijg, maak ik tijd in mijn agenda, wil ik best een outfit aanschaffen en kies ik graag een Spotify lijst om tijdens het poetsen extra te oefenen.

Wat ik doe met kinderen is zoeken naar wat werkt, welk talent een kind heeft. Denken in mogelijkheden, oplossingen en talenten. Ieder kind heeft een droom, wens of talent wat hij/zij wil ontwikkelen.

Coachen is maatwerk. Wanneer ik een kind help met het overwinnen van onzekerheid is dat anders dan leren hoe je als kind om moet gaan met je gescheiden ouders. Samen met ouders en kind kijken we of we gaan wandelen, rennen of dansen! 😉

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s